Ev Yapımı İskender
Malzemeler :
*250 gr antrikot
*1/2 pide
*5 orta boy domates
*50 gr tereyağı
*Tam yağlı yoğurt
*Teriyaki sos
Eti donduruyoruz çözülmesine yakın çok ince dilimliyoruz. Tavayı iyice kızdırıp etleri çok az teriyaki sos ile kavuruyoruz.
4 domatesi robotta çekiyoruz.Pişiriyoruz.1 domatesi dilimleyip ızgara pişiriyoruz.(Izgara tavada)
Orta büyüklükte küp şeklinde doğradığımız pideleri tereyağında kavuruyoruz.
Kavrulan pidelerin üzerine etimizi koyuyoruz.Üzerine domates sosunu döküp ızgara domatesleri diziyoruz. Yanına yoğurt ile servis ediyoruz.
Salı, Aralık 16, 2008
|
Etiketler:
Ana Yemek
|
You can leave a response
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder